AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük mantar görmek

Kahve falında çürük mantar görmek

Kahve falında çürük mantar görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret eder.

Kahve falında çürük mantar gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler veya bildiğiniz şeyler hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak.

Kahve falında çürük mantar görmek yaşamdan istediklerini alacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine delalet eder.

Kahve falında çürük mantar toplamak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli mantar yemek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta mantar görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mantar resmi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına yorulur.

Kahve falında kültür mantarı toplamak kötü günler yaşanacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına inanılır.

Kahve falında karın üstünde mantar toplamak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında suda mantar toplamak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, anne babayla ters düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir