AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan mantar toplamak

Kahve falında sudan mantar toplamak

Kahve falında sudan mantar toplamak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında sudan mantar toplamak gördüyseniz:

  • İlgisiz veya önemsiz bir işle uğraşırken, aklınıza belli bir hedefinize ulaşmanızı sağlayacak ya da belli konulara daha derinlikli yaklaşmanıza yardım edecek fikirler gelebilir.

Kahve falında sudan mantar toplamak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sudan odun toplamak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında sudan para toplamak tüm dileklerin tutacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sudan altın toplamak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalettir.

Kahve falında sudan ceviz toplamak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sudan kestane toplamak duygularının karşılığını alamayacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan taş toplamak zor günlerden geçeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında sudan bozuk para toplamak fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir