AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan mantar toplamak

Kahve falında ağaçtan mantar toplamak

Kahve falında ağaçtan mantar toplamak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, işlerinin zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan mantar toplamak gördüyseniz:

  • Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz.

Kahve falında ağaçtan mantar toplamak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında mantar ağacı görmek kısmetli bir kişi olunacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç mantarı görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta mantar görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, geçim derdi yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında çürük mantar toplamak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kuzu göbeği mantarı topladığını görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında büyük beyaz mantar toplamak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sağlıklı bir kişi olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında yerden mantar toplamak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir