AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda mantar toplamak

Kahve falında karda mantar toplamak

Kahve falında karda mantar toplamak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, geçimin kolaylaşacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karda mantar toplamak gördüyseniz:

  • Kendinizi kandırıyor olabileceğiniz konular var mı kontrol edip, kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Kahve falında karda mantar toplamak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Kahve falında karda mantar görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük mantar toplamak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında büyük beyaz mantar toplamak ortamın bir hayli gerileceğine, saygınlığına leke sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah mantar toplamak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yerden mantar toplamak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret eder.

Kahve falında kültür mantarı toplamak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan mantar toplamak aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir