AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mantar toplamak

Kahve falında beyaz mantar toplamak

Kahve falında beyaz mantar toplamak rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, batıl amele, okuyacağına ve bilgileneceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz mantar toplamak gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında büyük beyaz mantar toplamak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz mantar topladığını görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz mantar toplamak ağız tadının da kaçacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına işarettir.

Kahve falında kurtlu mantar toplamak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta mantar toplamak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sudan mantar toplamak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına delalettir.

Kahve falında acı mantar toplamak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda mantar toplamak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir