AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük köprüden geçmek

Kahve falında çürük köprüden geçmek

Kahve falında çürük köprüden geçmek çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, fakirlerin güleceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, küskünlük yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çürük köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde hem şanslı, hem şanssızsınız.

Kahve falında çürük köprüden geçmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahta köprüden geçmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köprüden karşıya geçmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, para sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun köprüden geçmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalettir.

Kahve falında demir köprüden geçmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, işlerinde berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir