AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca kızını dövmek

Kahve falında amca kızını dövmek

Kahve falında amca kızını dövmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, işinde zarar edeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amca kızını dövmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında amca kızını dövmek bol kazançlı bir işe girileceğine, maddi zararının giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca oğlunu dövmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında amcayı dövmek problemlerin çözüme kavuşacağına, hasretlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında amca dövmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında amcasının kızını görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amcamın kızını görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında amca kızına sarılmak ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalettir.

Kahve falında amca kızını hamile görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir