AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca kızını hamile görmek

Kahve falında amca kızını hamile görmek

Kahve falında amca kızını hamile görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kararlarına saygı duyulacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında amca kızını hamile gördüyseniz:

  • Doğru sorular sormanız durumunda doğru cevaplara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında amca kızını hamile görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, ters giden durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca kızını dövmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında amca kızının öldüğünü görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında amca kızını görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında amca kızını öpmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına delalettir.

Kahve falında amca kızı görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amcasının kızını görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş amca kızını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir