AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcamın kızını görmek

Kahve falında amcamın kızını görmek

Kahve falında amcamın kızını görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, insanlara yol göstereceğine, kazancının günbegün artacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında amcamın kızını gördüyseniz:

  • Kendinize hangi koşul veya ortamlarda, tam olarak ne yapmak istediğiniz sorusunu sormanız gerekiyor.

Kahve falında amcasının kızını görmek istediği projeleri yapamayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amca kızını dövmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş amca kızını görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında amca kızının evlendiğini görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amca kızı görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına delalettir.

Kahve falında amca kızıyla evlenmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amca kızına sarılmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca kızını öpmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir