AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcayı dövmek

Kahve falında amcayı dövmek

Kahve falında amcayı dövmek kişinin şansının artacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, her daim Allah yolunda olacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında amcayı dövmek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassassınız.

Kahve falında amca oğlunu dövmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, rızkının sonsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında amca dövmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında amca kızını dövmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında amcayı dövmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine işaret eder.

Kahve falında ölen amcanı görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca kızı görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet eder.

Kahve falında amcanın gelinini görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş amca görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir