AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca dövmek

Kahve falında amca dövmek

Kahve falında amca dövmek icat yapacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunların üstesinden geleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca dövmek gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Kahve falında amca oğlunu dövmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında amcayı dövmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında amca kızını dövmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında amca dövmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca kızına sarılmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amcamın öldüğünü duymak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölen amcanı görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, yakında işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında amcasının hasta olduğunu görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, mevki edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir