AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcasının kızını görmek

Kahve falında amcasının kızını görmek

Kahve falında amcasının kızını görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına inanılır.

Kahve falında amcasının kızını gördüyseniz:

  • Sormak istediğiniz şeyler varsa çekinmeden sormalısınız.

Kahve falında amca kızını hamile görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında amca kızının evlendiğini görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında amca kızını görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında amca kızıyla evlenmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, yeni bir yol tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amcamın kızını görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, para ve zaman ayıracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş amca kızını görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında amca kızı görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında amca kızını dövmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir