AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanıyla gezmek

Kahve falında cumhurbaşkanıyla gezmek

Kahve falında cumhurbaşkanıyla gezmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, yeni kapılar açılacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, dış ticarete atılacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla gezmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara veya diyaloglara girmeniz durumunda, bazı kişiler sizden ihtiyaç duymadığınız şeylere harcama yapmanızı isteyebilir.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla gezmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanı olmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında cumhurbaşkanını hasta görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla yolculuk yapmak kazancının her geçen gün artacağına, yeni duygular tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini cumhurbaşkanı görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla sohbet etmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanı şöförü olmak ekmek bulamayacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir