AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini cumhurbaşkanı görmek

Kahve falında kendini cumhurbaşkanı görmek

Kahve falında kendini cumhurbaşkanı görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, maddi zarar edeceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini cumhurbaşkanı gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilir, ziyaret edebilir, tavsiyelerde bulunabilir veya destek olabilirsiniz.

Kahve falında cumhurbaşkanını görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş cumhurbaşkanını görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanının karısını görmek evlatlarından memnun olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanı köşkü görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin cumhurbaşkanı olduğunu görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında devlet cumhurbaşkanı görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanını hasta görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir