AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, iyi şeyler yaşayacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakanı gördüyseniz:

  • Size karışılmasını istemiyorsanız planlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işarettir.

Kahve falında başbakan cumhurbaşkanı görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanı görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek hoşluklarla karşılaşacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir