AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı olmak

Kahve falında cumhurbaşkanı olmak

Kahve falında cumhurbaşkanı olmak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı olmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanı evinde görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalettir.

Kahve falında ölen cumhurbaşkanını görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla evlenmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla oturmak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla tokalaşmak çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla gezmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanı öpmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir