AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanıyla sohbet etmek

Kahve falında cumhurbaşkanıyla sohbet etmek

Kahve falında cumhurbaşkanıyla sohbet etmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, saygın biri haline geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla sohbet etmek üzüntülerin daha da artacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla konuşmak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla evlenmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanını evinde görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanı hanımını görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin cumhurbaşkanı olduğunu görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanın öldüğünü görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı öpmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir