AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı şöförü olmak

Kahve falında cumhurbaşkanı şöförü olmak

Kahve falında cumhurbaşkanı şöförü olmak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, güzel bir haber almaya, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı şöförü olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, beklenmedik şekilde, uzun zamandır istediğiniz bazı konularda beklediğiniz tekliflerle gelebilirler.

Kahve falında eski bir cumhurbaşkanı görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, kimden akıl soracağına rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla yemek yemek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanına yardım etmek bunalacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında babasının cumhurbaşkanı olduğunu görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanı köşkü görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş cumhurbaşkanı görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, istediği makama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla tokalaşmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir