AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanını hasta görmek

Kahve falında cumhurbaşkanını hasta görmek

Kahve falında cumhurbaşkanını hasta görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, ona kol kanat gereceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanını hasta gördüyseniz:

  • Planlarınızı sonuna kadar sürdürmelisiniz.

Kahve falında cumhurbaşkanını hasta görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı olmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanının evine geldiğini görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının cumhurbaşkanı olduğunu görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanının karısını görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanına sarılmak güzel işler yapacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işarettir.

Kahve falında birinin cumhurbaşkanı olduğunu görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla sohbet etmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir