AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanını korumak

Kahve falında cumhurbaşkanını korumak

Kahve falında cumhurbaşkanını korumak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanını korumak gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa, yeni bir yol haritası oluşturabilirsiniz.

Kahve falında cumhurbaşkanını korumak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanını ziyaret etmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve ailesini görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı eşi görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı köşkü görmek ferahlık veren sözler duymaya, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek hainlik yapacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, doktordan doktora koşturacağına rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanını öpmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir