AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanını ziyaret etmek

Kahve falında cumhurbaşkanını ziyaret etmek

Kahve falında cumhurbaşkanını ziyaret etmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanını ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlara yardıma çalışırken iletişimsel yanlışlıklar sorun olabilir.

Kahve falında cumhurbaşkanını ziyaret etmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanının hanımını görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı cumhurbaşkanı görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, en doğru şekilde öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanı şöförü olmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş bir cumhurbaşkanı görmek yaşama isteğinin artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanının arabasına binmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının cumhurbaşkanı olduğunu görmek hayat boyu desteği olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanının evine geldiğini görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir