AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı ve ailesini görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı ve ailesini görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı ve ailesini görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, yeni mekânlara gireceğine, bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve ailesini gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve ailesini görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında emekli cumhurbaşkanı görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı konuşmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına inanılır.

Kahve falında eski bir cumhurbaşkanı görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, itibarını zedeleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve eşini görmek zararın gittikçe daha da artacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir