AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanını öpmek

Kahve falında cumhurbaşkanını öpmek

Kahve falında cumhurbaşkanını öpmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanını öpmek gördüyseniz:

  • Yersiz endişelerden kurtulmanızda fayda var.

Kahve falında cumhurbaşkanını öpmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı öpmek daha kötü günler yaşayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini öpmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı elini öpmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı şöförü olmak yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında babasının cumhurbaşkanı olduğunu görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında birinin cumhurbaşkanı olduğunu görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir