AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı abdullah gülü gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında cumhurbaşkanı abdullah gülü görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abdullah gülü görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında abdulkadir geylani hz lerini görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında seyyid abdulbakiyi görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına işarettir.

Kahve falında şeyh abdulkadir geylaniyi görmek bahtının açık olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abd başkanını görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında abdullah öcalanuı görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdülkadir geylani hazretlerinin görmek kazancını artıracağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir