AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı gördüyseniz:

  • Size artık bir faydası dokunmayan bazı kişiler, planlar veya projeler dikkat çekme çabasında olabilirler.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanını görmek sorunların artacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakan ve cumhurbaşkanı görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret eder.

Kahve falında başbakan cumhurbaşkanı görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanı başbakanı görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanı ve cumhurbaşkanını görmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir