AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanı köşkü görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı köşkü görmek

Kahve falında cumhurbaşkanı köşkü görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, saygın ve ünlü biri olacağına işaret eder.

Kahve falında cumhurbaşkanı köşkü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler esnek olmayabilirler.

Kahve falında cumhurbaşkanı köşkü görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, günlerini bunun için harcayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz köşk görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kafasını toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında köşkte oturmak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çankaya köşkünü görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında köşk satın almak hasretin biteceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına yorulur.

Kahve falında köşke taşınmak hastalanacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köşk bahçesi görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük köşk görmek rahatının ve gelirinin artacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir