AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca hanımını görmek

Kahve falında amca hanımını görmek

Kahve falında amca hanımını görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında amca hanımını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçeklik anlayışı sizinle bağdaşmıyor olabilir.

Kahve falında amcasının hanımını görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında amca hanımını görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında amca hanımı görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hanım görmek idealist davranacağına, parasız kalmaya delalet eder.

Kahve falında hanımımı görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının hanımını görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına delalet eder.

Kahve falında hanımla tartışmak zor durumların biteceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında hanımla kavga etmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir