AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımımı görmek

Kahve falında hanımımı görmek

Kahve falında hanımımı görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımımı gördüyseniz:

  • Trendleri siz yaratıyorsunuz, bazı değişiklikler yapmanız insanların düşüncelerini veya bazı işlere yaklaşımını değiştirebilir.

Kahve falında hanımını kesmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında hanımından ayrılmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hanım sahabe görmek geçim derdi yaşayacağına, işlerinin baltalanacağına inanılır.

Kahve falında başbakan hanımını görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bir fitne çıkarmaya işaret eder.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hanımıyla kavga etmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet eder.

Kahve falında patronun hanımını görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında hanımının kaybolduğunu görmek en pahalı evlerde oturacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir