Kahve falında arkadaşının hanımını görmek

Kahve falında arkadaşının hanımını görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının hanımını gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza ya da yaratıcı projelere yatırım yapmanız gerekebilir.

Kahve falında arkadaşın hanımını görmek yeni mekânlara gireceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının hanımını görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımla kavga etmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hanımını ölmüş görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımının doğumunu görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hanımının evlendiğini görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hanımla tartışmak gözyaşına ve kedere boğulacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Kahve falında hanımını bıyıklı görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top