AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurda su görmek

Kahve falında çukurda su görmek

Kahve falında çukurda su görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çukurda su gördüyseniz:

  • Bazı olaylar kontrol dışına çıkmadan müdahale etmeniz gerekebilir.

Kahve falında içi su dolu çukur görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına delalettir.

Kahve falında su dolu çukur görmek parasal durumun düzeltileceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu çukurlar görmek tövbe etmeye, dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında çukurda su görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına rivayet eder.

Kahve falında çukur içinde su görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında çukurun içinde su görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çukura su doldurmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su çukuru görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir