AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu çukur görmek

Kahve falında su dolu çukur görmek

Kahve falında su dolu çukur görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, rızkının kesileceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında su dolu çukur gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında içi su dolu çukur görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında su dolu çukur görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, muradına eremeyeceğine işarettir.

Kahve falında su dolu çukurlar görmek sorunlarının artacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kan dolu çukur görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine tabir olunur.

Kahve falında çukur içinde su görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukurda su görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çukurun içinde su görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su çukuruna düşmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir