AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi su dolu çukur görmek

Kahve falında içi su dolu çukur görmek

Kahve falında içi su dolu çukur görmek elde edilen nasibin artacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında içi su dolu çukur gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilgili duygularınızı engellemeye çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında içi su dolu çukur görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işarettir.

Kahve falında su dolu çukur görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işarettir.

Kahve falında su dolu çukurlar görmek başının derde gireceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu ayakkabı görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına delalettir.

Kahve falında içi su dolu lavabo görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içi su dolu kazan görmek insanlarla uyumunun artacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında içi su dolu kuyu görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında içi su dolu mezar görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir