AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu çukurlar görmek

Kahve falında su dolu çukurlar görmek

Kahve falında su dolu çukurlar görmek hainlik yapacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yeni mallara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında su dolu çukurlar gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınıza yardım edebilir veya inandığınız amaçlar için aktivitelere katılımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında su dolu çukurlar görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işarettir.

Kahve falında içi su dolu çukur görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu çukur görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan dolu çukur görmek geçecek güzel bir ömre, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çukurun içinde su görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su çukuruna düşmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çukurda su görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında çukur içinde su görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir