AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukura su doldurmak

Kahve falında çukura su doldurmak

Kahve falında çukura su doldurmak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet eder.

Kahve falında çukura su doldurmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde daha şanslısınız.

Kahve falında çukura su doldurmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukuru toprakla doldurmak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukur doldurmak zararlarını telafi edeceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında çukura taş doldurmak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu çukur görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su çukuruna düşmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine inanılır.

Kahve falında çukurda su görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çukur içinde su görmek mutluluktan havalara uçacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir