AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukuru toprakla doldurmak

Kahve falında çukuru toprakla doldurmak

Kahve falında çukuru toprakla doldurmak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bir organizasyona katılacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çukuru toprakla doldurmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşantınızda daha önce yaşadığınız kötü tecrübeleri çevrenize sürekli anlatarak onları umutsuzluğa sevketmekten vazgeçin.

Kahve falında çukuru toprakla doldurmak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında çukura su doldurmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Kahve falında çukura taş doldurmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çukur doldurmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında toprağa çukur kazmak işinin ehli olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında toprak ve çukur görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalettir.

Kahve falında toprak çukur görmek işlerinin ağırlaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çukura toprak atmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir