AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukura taş doldurmak

Kahve falında çukura taş doldurmak

Kahve falında çukura taş doldurmak başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çukura taş doldurmak gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Kahve falında çukura taş doldurmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çukur doldurmak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, kazancının günden güne çok artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çukura su doldurmak masraflarının azalacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çukuru toprakla doldurmak ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş doldurmak yeni şeyler deneneceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukurun yanından geçmek ortak işlere gireceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çukurdan kurtarmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir