AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukura girip çıkmak

Kahve falında çukura girip çıkmak

Kahve falında çukura girip çıkmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, amaçlarına ulaşmaya, hayatının başarılarla dolacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukura girip çıkmak gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.

Kahve falında çukura düşmek ve çıkmak bir uzmana başvurulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına işarettir.

Kahve falında çukura girip çıkmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine yorulur.

Kahve falında çukura düşüp çıkmak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında çukuruna düşmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına delalet etmektedir.

Kahve falında çukurun içinde olmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, önünü açacağına delalettir.

Kahve falında çukurun yanından geçmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, maddi kriz yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çukurun üstünden atlamak projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çukurda su görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir