AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukura düşmek ve çıkmak

Kahve falında çukura düşmek ve çıkmak

Kahve falında çukura düşmek ve çıkmak bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çukura düşmek ve çıkmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı, endişelerinizi veya bazı konulardaki belirsizlikleri diğerlerinin bilmemesinde fayda var.

Kahve falında çukura düşmek ve çıkmak bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine işarettir.

Kahve falında büyük çukura düşmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çukura düşmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine delalettir.

Kahve falında çukur düşmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında derin çukura düşmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında su çukuruna düşmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir