AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukur düşmek

Kahve falında çukur düşmek

Kahve falında çukur düşmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında çukur düşmek gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği daha ilginç olayların önünü açabilir.

Kahve falında derin bir çukura düşmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalettir.

Kahve falında çukura düşmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına yorulur.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek geçim zorluğundan kurtulacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukura düşmek ve çıkmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu çukura düşmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine işaret eder.

Kahve falında bir çukura düşmek hoşluk içinde olacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar çukuruna düşmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine yorulur.

Kahve falında çamur çukuruna düşmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir