AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaat çukuruna düşmek

Kahve falında inşaat çukuruna düşmek

Kahve falında inşaat çukuruna düşmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, keyfin kaçacağına, işinde büyük başarılar alacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında inşaat çukuruna düşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri test edebilirsiniz.

Kahve falında inşaat çukuruna düşmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında inşaat çukuru görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çukura düşmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında derin bir çukura düşmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukurun içine düşmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında çukura düşmek ve çıkmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında derin çukura düşmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir