AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukur açmak

Kahve falında çukur açmak

Kahve falında çukur açmak fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında çukur açmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında kepçeyle çukur açmak saygınlığına leke sürüleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına alamet eder.

Kahve falında çukur açmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında çukurda fare görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su çukuruna düşmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında lam çukuru görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, malının ve parasının da artacağına delalettir.

Kahve falında birini çukura itmek elinin darlığa düşmeyeceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine alamet eder.

Kahve falında derin çukura düşmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş çukur görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir