AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini çukura itmek

Kahve falında birini çukura itmek

Kahve falında birini çukura itmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, helal kazanç elde edeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini çukura itmek gördüyseniz:

  • Neyse ki koruma altındasınız.

Kahve falında birini çukura itmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi itmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, iş yeri sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında uçuruma itmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kapıyı itmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında birini uçurumdan itmek yarar getireceğine, sağlığından olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden birini itmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işaret eder.

Kahve falında denize itmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında yokuş yukarı araba itmek sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir