AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepçeyle çukur açmak

Kahve falında kepçeyle çukur açmak

Kahve falında kepçeyle çukur açmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kepçeyle çukur açmak gördüyseniz:

  • Kısacası duygularınızın esiri olmayın.

Kahve falında kepçeyle çukur açmak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kepçeyle balık tutmak ayrılanların kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iş kepçesi görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yemek kepçe görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında kamyon kepçe görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini kepçe kulak görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında metal kepçe görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paletli kepçe görmek yetkili bir göreve atanacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir