AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş çukur görmek

Kahve falında geniş çukur görmek

Kahve falında geniş çukur görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kazancını artıracağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, herkes tarafından saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında geniş çukur gördüyseniz:

  • Risk almadan hiçbir şey elde edilemiyor.

Kahve falında geniş çukur görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş dükkan görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geniş pantolon görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında evini genişletmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, üzücü olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında geniş bir yol görmek günah işlemekten korunacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi genişletmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş ayakkabı görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında geniş yapraklı ağaç görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir