AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurda fare görmek

Kahve falında çukurda fare görmek

Kahve falında çukurda fare görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çukurda fare gördüyseniz:

  • Herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında çukurda fare görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde çukur kazmak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede çukur görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon çukuruna düşmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalettir.

Kahve falında lam çukuru görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çukura düşmek ve çıkmak şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, makamının sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çukura düşüp ölmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çukuru toprakla doldurmak işlerin artacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir