AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcamın öldüğünü duymak

Kahve falında amcamın öldüğünü duymak

Kahve falında amcamın öldüğünü duymak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, hata yapılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında amcamın öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Maddi veya kaynak kullanımı gerektiren konularda ya da anlaşmalarla ilgili başlıklarda hareketlilikler yaşanabilir.

Kahve falında amcamın öldüğünü duymak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında amcanın öldüğünü duymak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında amcasının öldüğünü duymak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amcanın öldüğünü görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amcayı öldürmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, tüm isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında amca kızının öldüğünü görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında amcamın öldüğünü görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında amcasını öldürmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir