AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcasının hasta olduğunu görmek

Kahve falında amcasının hasta olduğunu görmek

Kahve falında amcasının hasta olduğunu görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında amcasının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında amcasının hasta olduğunu görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine yorulur.

Kahve falında amcayı hasta görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta amca görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, üzüntülerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında amca teyze görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalettir.

Kahve falında amcaya bağırmak İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında amcamın öldüğünü görmek başarısının düşeceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet eder.

Kahve falında amca kızını hamile görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, iyi haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş amcayı sağ görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir