AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen amcanı görmek

Kahve falında ölen amcanı görmek

Kahve falında ölen amcanı görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen amcanı gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı davranmanız durumunda borçlanmanız gerekebilir.

Kahve falında amcanın oğlunu görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında amcanın öldüğünü görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında amcayla kavga etmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında amca torunu görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amcadan para almak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş amcayla konuşmak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babamın amcasını görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında amcayı öpmek maddi kriz yaşanacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir