AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu çubuk görmek

Kahve falında tuzlu çubuk görmek

Kahve falında tuzlu çubuk görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu çubuk gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin koşullarını iyileştirmek için çabalayabilirsiniz.

Kahve falında tuzlu çubuk görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında tarçın çubuğu görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sopa çubuk görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yün çubuğu görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, dualarına karşılık alacağına yorulur.

Kahve falında bağ çubuğu görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın çubuk görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, düzenli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde çubuk görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asma çubuğu dikmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir