AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir çubuk görmek

Kahve falında demir çubuk görmek

Kahve falında demir çubuk görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında demir çubuk gördüyseniz:

  • Pratik uygulanabilir düşünceler üreteceksiniz.

Kahve falında demir çubuk görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çubuk demir görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çubuk makarna yemek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm çubuğu dikmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet eder.

Kahve falında çubukla yemek yemek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında test çubuğu görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Kahve falında altın çubuk görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma çubuğu görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir